Simona Halep: Vom vedea ce va fi, dar cu siguranţă mă aşteaptă un meci dificil cu Radwanska/ La ce oră are loc meciul

Simona Halep s-a calificat cu emoţii în turul 3 al turneului de la Miami, unde va juca în compania polonezei Agnieszka Radwanska. Liderul mondial a prefaţat întâlnirea cu numărul 32 în ierarhia mondială, spunând că va trebui să fie mai agresivă decât în meciul cu Oceane Dodin.

2528 afișări
Imaginea articolului Simona Halep: Vom vedea ce va fi, dar cu siguranţă mă aşteaptă un meci dificil cu Radwanska/ La ce oră are loc meciul

Simona Halep: Vom vedea ce va fi, dar cu siguranţă mă aşteaptă un meci dificil cu Radwanska/ La ce oră are loc meciul

"E întotdeauna greu să joci împotriva ei, pentru ca e foarte inteligentă. E foarte deşteaptă pe teren şi va trebui să fiu mai agresivă decât în meciul cu Ocean Dodin. Trebuie să lovesc mingea mai rapid şi să o împing în spatele terenului. Cam acesta va fi planul de joc. Vom vedea ce va fi, dar cu siguranţă mă aşteaptă un meci dificil. Sunt pregătită, mă aflu aici pentru a juca mai bine de la zi la zi", a spus Halep.

Halep şi Radwanska s-au întâlnit de zece ori până acum, iar scorul general este egal, 5-5. 

Meciul se va disputa sâmbătă, în jurul orei 19:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici