Simona Halep vorbeşte despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima dată despre epsidoul iscat între ea şi Irina Begu, după întâlnirea directă de la turneul de la Madrid, când s-a plâns de felul în care s-au manifestat Irina Begu şi staff-ul său în timpul partidei dintre cele două.

6425 afișări
Imaginea articolului Simona Halep vorbeşte despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep vorbeşte despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Turneul de la Madrid a înregistrat şi un episod mai puţin plăcut pentru români. În timpul meciului cu Irina Begu, Halep s-a plâns că adversara sa primeşte indicaţii de la antrenor. Simona a fost nemulţumit şi de felul în care s-au manifestat Irina Begu şi staff-ul său. După meci, tenismena născută în Constanţa a afirmat că i-a făcut cadou de Paşte setul doi, pe care Irina l-a câştigat cu 6-4.

Acum, Simona Halep spune că nu există nicio tensiune între ea şi Irina Begu: "Eu nu sunt nici foarte bună prietenă cu Irina Begu, dar nici nu ne-am certat. Suntem colege de tenis, nu am jignit-o cu nimic, doar am glumit când am fost întrebată de ce am pierdut setul doi la zero spunând că a fost un cadou de Paşte. Chiar a fost o glumă, nu am avut nimic cu Irina şi nu am jignit-o", a declarat Simona Halep.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici