Simona poate fi sigură de câştigarea Grupei Roşii de miercuri. Toate scenariile după rezultatele de luni

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor, 6-4, 6-2 în faţa franţuzoaicei Caroline Garcia, în primul meci jucat din postura de număr unu mondial. Românca nu este însă lider în Grupa Roşie, întrucât daneza Caroline Wozniacki a obţinut o victorie mai clară în faţa numărului patru mondial, Elina Svitolina - 6-2, 6-0.

4003 afișări
Imaginea articolului Simona poate fi sigură de câştigarea Grupei Roşii de miercuri. Toate scenariile după rezultatele de luni

Simona poate fi sigură de câştigarea Grupei Roşii de miercuri. Toate scenariile după rezultatele de luni

Miercuri, învingătoarele meciurilor de luni vor juca una împotriva celeilalte, iar învinsele vor căuta prima victorie la ediţia 2017 a Turneului Campioanelor, scrie Prosport

Simona Halep îşi poate asigura câştigarea grupei cu o victorie în faţa danezei - cumulată cu un succes al franţuzoaicei Garcia în faţa Svitolinei. Sportiva din Ucraina ar fi eliminată, iar cele două Caroline din Grupa Roşie ar avea meci direct pentru locul doi.

Halep este sigură de calificare cu o victorie în două seturi şi un 2-1 la seturi scos de Svitolina - însă în acest caz nu s-ar cunoaşte poziţia de pe care Simona va merge în semifinale.

Simona ar ajunge la un meci decisiv cu Svitolina dacă pierde meciul de miercuri, iar Elina o învinge şi o trimite acasă pe Caroline Garcia. Wozniacki ar câştiga grupa în acest caz, iar daneza mai poate fi sigură de calificare cu victorie 2-0 la Simona cumulată cu un 2-1 pentru Garcia.

Orice altă combinaţie de rezultate lasă ambele poziţii de semifinale de decis la capătul ultimelor două dueluri din grupă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici