„Simt că dacă vreau să mă întorc, cu siguranţă pot să mă întorc" - Serena Williams

Serena Williams a avut la dispoziţie doar câteva săptămâni pentru a se acomoda la viaţa de după retragere, iar faptul că a stat departe de teren i-a oferit legendei americane timp suficient pentru a reflecta asupra deciziei de a pune racheta în cui.

290 afișări
Imaginea articolului „Simt că dacă vreau să mă întorc, cu siguranţă pot să mă întorc" - Serena Williams

Sursa foto: MediafaxFoto

Vorbind cu actorul Bradley Cooper într-un interviu recent acordat revistei Variety, Williams a declarat că „avea nevoie" să se oprească din tenis - având în vedere că toată viaţa ei şi-a imaginat că se va retrage din activitate în plină glorie.

Serena Williams a refuzat să numească retragere ultimele sale apariţii în circuitul profesionist de tenis femnin, spunân că mai degrabă ar numi-o o evoluţie. În interviul acordat pentru Variety, ea a dat un nou indiciu conform căruia ar putea să revină în activitate.

Serena Williams şi-a anunţat retragerea din tenis mai degrabă ca pe o evoluţie decât ca pe un adio definitiv la tenis şi nu a închis niciodată complet ideea unei reveniri. Ea a spus însă că vrea să fie din nou mamă, iar acest lucru ar ţine-o cu siguranţă departe de teren un an bun sau chiar mai mult, ceea ce face ca o revenire să fie foarte puţin probabilă.

Cu toate acestea, ea încă se bucură să se joace cu această idee şi chiar a recunoscut de faţă cu Bradley Cooper că ar putea reveni dacă şi-ar dori cu adevărat:

„În calitate de mamă foarte activă, nu vă pot spune cât de greu a fost. Am pierdut atât de multe meciuri după ce am avut-o pe Olympia pentru că era foarte greu să fiu pe teren. Simt că am dat atât de mult din viaţa mea tenisului, întreaga mea viaţă, încât este timpul să fac ceva diferit pentru mine şi să lucrez şi la alte lucruri. Simt că, dacă vreau să mă întorc, cu siguranţă pot să mă mai întorc."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici