Singurul jucător din Liga 1 care a participat la CM 2018 a anunţat că se retrage de la naţională

Panama este una dintre naţionalele care părăsesc turneul final încă din faza grupelor. Panama a avut cea mai slabă defensivă dintre toate echipele. Portarul lui Dinamo, Jaime Penedo, a încheiat Campionat Mondial cu 11 goluri încasate.

1251 afișări
Imaginea articolului Singurul jucător din Liga 1 care a participat la CM 2018 a anunţat că se retrage de la naţională

Foto: Hepta

La finalul ultimului meci din Rusia, Panama a fost învinsă de Tunisia, scor 1-2, deşi a condus până în minutul 55. La finalul partidei, Penedo a recunoscut faptul că este finalul câtorva jucători din actuala generaţie.

„Este finalul unui ciclu. Am terminat un turneu final şi am învăţat foarte multe din această experienţă. Nu a ieşit totul aşa cum ne-am dorit, dar sunt convins că suporterii ne-au susţinut în tot acest timp. Am fost foarte mândru să văd atâţia fani în Rusia”, a declarat portarul lui Dinamo la finalul meciului cu Tunisia.

În cele 3 meciuri, Jaime Penedo a avut 5 intervenţii salvatoare, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai panamezilor, în ciuda celor 11 goluri încasate.

Potrivit presei din Panama, 6 jucători se vor retrage după turneul din Rusia. Este vorba de Roman Torres (32 ani), Felipe Baloy (37 ani), Jaime Penedo (36 ani), Gabriel Gomez (34 ani), Blas Perez (37 ani) şi Luiz Tejada (36 ani).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici