Sinisa Mihajlovic este bolnav de COVID-19

  • Sinisa Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie în iulie 2019
  • Toţi jucătorii Bolognei vor fi testaţi luni, înainte de începerea presezonului
  • Mihajlovic a condus antrenamentele vara trecută de pe patul de spital, prin videoconferinţe
203 afișări
Imaginea articolului Sinisa Mihajlovic este bolnav de COVID-19

Sinisa Mihajlovic este bolnav de COVID-19

Antrenorul Bolognei şi una dintre legendele Seriei A, Sinisa Mihajlovic, a fost testat pozitiv cu COVID.

Mai rău este că sârbul este în categoria de risc, după ce s-a vindecat recent de cancer. Clubul italian a confirmat faptul că Mihajlovic nu are simptome şi a intrat în carantină pentru două săptămâni.

Tehnicianul a luptat un an de zile cu leucemia. Nu a putut coordona personal presezonul Bologniei vara trecută pentru că s-a tratat trei luni de zile într-o clinică de oncologie şi se pare că va rata şi scurta perioadă de pregătire de anul acesta din cauza carantinei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici