Situaţia epidemiologică din Franţa afectează şi sportul. Cupa Franţei la fotbal a fost suspendată

Federaţia Franceză de Fotbal a suspendat Cupa Franţei şi competiţiile pentru amatori până la 1 decembrie.

132 afișări
Imaginea articolului Situaţia epidemiologică din Franţa afectează şi sportul. Cupa Franţei la fotbal a fost suspendată

Situaţia din Franţa afectează şi sportul. Cupa Franţei la fotbal a fost suspendată

Decizia a venit după ce Preşedintele Emmanuel Macron a anunţat că ţara reintră în carantină.

"Toate meciurile care nu pot fi disputate în această perioadă vor fi amânate pentru date ulterioare, în funcţie de evoluţia situaţiei sanitare. Campionatele naţionale D1 Arkema şi D1 Futsal nu sunt afectate de această decizie. Meciurile pot fi, prin urmare, disputate cu uşile închise. Meciurile internaţionale planificate pentru echipa naţională franceză, echipa naţională feminină şi reprezentativa de tineret sunt, de asemenea, menţinute", a transmis FFF.

Prima carantină naţională, declarată la mijlocul lunii martie şi încheiată în mai, a suspendat toată activitatea sportivă din Franţa. Prima ligă de fotbal, Ligue 1, a încheiat mai devreme sezonul 2019-2020 şi a revenit pe stadioane abia în această vară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici