Situaţie fără precedent în istoria echipei Dinamo, dar şi a fotbalului românesc: Suporterii au plătit toate salariile jucătorilor

Suporterii echipei de fotbal Dinamo Bucureşti au anunţat miercuri pe diferite canale de comunicare că „la jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo şi-au primit banii pe luna ianuarie!”

2397 afișări
Imaginea articolului Situaţie fără precedent în istoria echipei Dinamo, dar şi a fotbalului românesc: Suporterii au plătit toate salariile jucătorilor

Situaţie fără precedent în istoria echipei Dinamo, dar şi a fotbalului românesc: Suporterii lui Dinamo au plătit toate salariile restante ale jucătorilor

Situaţie fără precedent în istoria echipei Dinamo, dar şi a fotbalului românesc la nivel de primă ligă. Suporterii echipei din Bulevardul Ştefan cel Mare au reuşit să aducă la zi toate salariile jucătorilor din bani colectaţi prin programul „Doar Dinamo Bucureşti”.

„Ceea ce Negoiţă nu era în stare, ceea ce săpaşii nici nu şi-au propus vreodată, ceea ce cluburile susţinute de primării nu reuşesc, au reuşit suporterii lui Dinamo”, transmit susţinătorii „câinilor roşii”.

Aceştia opinează că pentru lumea fotbalului românesc, acest lucru este ceva neobişnuit, în condiţiile în care în Liga 1 mai sunt probabil doar două cluburi unde sunt achitate salariile pe luna ianuarie.

Reprezentanţii suporterilor dinamovişti subliniază că succesul lor în a demonstra că un club poate fi ţinut de suporteri deranjează.

În scrisoarea lor către suporteri, dinamoviştii le mulţumesc pensionarilor, „câinilor” tineri, copiilor şi tuturor celor care au făcut efortul de a contribui cu câte puţin la această performanţă şi îi îndeamnă pe cei care încă nu au făcut-o să se alăture programului DDB.

Intenţia iniţiatorilor este acum aceea de a colecta prin platforma DDB încă un milion de lei, pentru a sprijini clubul să îşi obţină licenţa şi să plătească salarii şi alte cheltuieli.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici