„SMURD” Mulţescu vine gratis la Dinamo

  • Adrian Mihalcea nu mai este antrenorul lui Dinamo, locul să fiind luat de Gheorghe Mulţescu
  • Este al 5-lea antrenor pe care îl are Dinamo în acest sezon
  • Mulţescu a declarat că nu doreşte să fie plătit până când Dinamo se salvează de la retrogradare.
236 afișări
Imaginea articolului „SMURD” Mulţescu vine gratis la Dinamo

ŞTIRI ŞTIU SITE - Mulţescu vine gratis la Dinamo

Gheorghe Mulţescu se întoarce la Dinamo pentru a 4-a oară. Poreclit "SMURD", Mulţescu i-a luat locul lui Adrian Mihalcea pe banca echipei. A fost dorinţa fanilor care au preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă.
 
Mulţescu nu va veni singur la Dinamo. Colner Ţălnar va fi director tehnic. Cu 7 etape înainte de final, Dinamo este la 5 puncte de locul care o menţine în prima ligă. Mulţescu nu vrea să primească vreun ban pentru moment. 
 
„Nu-mi trebuie niciun ban. Accept să fiu plătit doar în momentul în care Dinamo va fi salvată”, a declarat Mulţescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici