Solistul trupei Snow Patrol s-a antrenat cu echipa Irlandei de Nord, adversara de sâmbătă a României

Solistul trupei Snow Patrol, Gary Lightbody, s-a antrenat, joi, cu naţionala Irlandei de Nord, pe arena Windsor Park, cu două zile înainte ca reprezentativa pregătită de Michael O'Neill să întâlnească România, în preliminariile Campionatului European din 2016.

96 afișări
Imaginea articolului Solistul trupei Snow Patrol s-a antrenat cu echipa Irlandei de Nord, adversara de sâmbătă a României

Gary Lightbody (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Joi după-amiază, Lightbody a şi cântat pentru echipa Irlandei de Nord, prestaţia sa fiind prezentată într-un filmuleţ pe site-ul oficial al federaţiei nord-irlandeze, informează irishfa.com.

După ce a cântat pentru jucători, Gary Lightbody i-a înmânat lui Kyle Lafferty premiul pentru fotbalistul nord-irlandez al anului, decernat de Asociaţia Jurnaliştilor Sportivi din Irlanda de Nord.

Partida Irlanda de Nord - România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45.

După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici