Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu şi s-a calificat în turul doi la Indian Wells / Cine va fi următoarea ei adversară

Sorana Cîrstea, numărul 35 mondial, a învins-o, joi, pe Monica Niculescu, jucătoare venită din calificări şi locul 71 WTA, scor 6-2, 6-3, şi s-a calificat în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare totală de 8.648.508 dolari.

1879 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu şi s-a calificat în turul doi la Indian Wells / Cine va fi următoarea ei adversară

Sorana Cîrstea a învins-o pe Monica Niculescu şi s-a calificat în turul doi la Indian Wells / Cine va fi următoarea ei adversară

Cîrstea a obţinut o victorie clară în faţa Monicăi Niculescu, la capătul unui meci care a durat o oră şi 18 minute. Întâlnirea se putea încheia chiar mai repede, dacă Sorana Cîrstea nu irosea trei mingi de meci la scorul de 5-0, în actul secund.

Următoarea adversară a Soranei Cîrstea va fi americanca Venus Williams (37 de ani), cap de serie numărul 8 şi locul 8 WTA, care nu a fost nevoită să joace în runda inaugurală.

În vârstă de 27 de ani, Cîrstea este cea de-a treia româncă ajunsă în turul secund la Indian Wells, după Simona Halep, liderul mondial având bye în primul tur, şi Irina Begu, locul 36 WTA, care a învins-o pe Aleksandra Krunic din Serbia (47 WTA), scor 3-6, 6-4, 6-1.

TITLURILE ZILEI

Prezenţa în turul doi al probei de simplu este premiată la turneul din California cu 25.465 de dolari şi 35 de puncte WTA. Monica Niculescu va primi 15.610 dolari şi zece puncte, în urma prezenţei pe tabloul principal al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici