Sorana Cîrstea a ratat o şansă importantă. Românca, ELIMINATĂ de la turneul din Miami. Care este situaţia celorlalte românce înscrise în competiţie

Sorana Cîrstea (33 WTA) a părăsit prematur turneul de la Miami, eliminată încă de la meciul de debut, în turul doi, de Su-Wei Hsieh (Taipei, 61 WTA), scor 5-7, 2-6. Doar două dintre cele cinci românce aflate pe tabloul principal de la Miami au reuşit calificarea în turul trei: Simona Halep şi Monica Niculescu.

1533 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea a ratat o şansă importantă. Românca, ELIMINATĂ de la turneul din Miami. Care este situaţia celorlalte românce înscrise în competiţie

Sorana Cîrstea, eliminată în turul secund al turneului de la Miami. Care este situaţia celorlalte românce înscrise în competiţie

Şansă importantă ratată de Sorana Cîrstea, la Miami. Jucătoarea din Târgovişte nu a reuşit să profite de faptul că, pentru prima dată după o pauză de patru ani, a intrat pe lista capilor de serie la o întrecere de nivel Premier Mandatory - al treilea cel mai important palier de turnee în tenisul feminin după Grand Slam-uri şi Turneul Campioanelor.

Intrată în competiţie direct în turul doi, Sorana a lăsat să-i scape printre degete un avantaj de trei game-uri în primul set. Sportiva antrenată de Adrian Cruciat a condus cu 5-2, dar jocul a luat brusc o turnură neaşteptată, adversara sa reuşind pe mai departe să câştige opt game-uri la rând. Citeşte AICI cum a decurs meciul. 

Simona Halep a trecut cu mari emoţii de reprezentanta Franţei, Oceane Dodin, într-un meci thriller a cărui cronică o puteţi citi AICI. Monica Niculescu a reuşit surpriza în faţa Magdalenei Rybarikova, scor 6-3, 6-3, într-o oră şi 35 de minute.

În şaisprezecimi, Simona Halep o va înfrunta pe favorita 30 a turneului, Agnieszka Radwanska, în timp ce Monica Niculescu o va întâlni pe campioana de la US Open, Sloane Stephens.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici