Sorana Cîrstea, eliminată de la Roland Garros: a cedat 12 game-uri la rând

Cap de serie numărul 26, Sorana Cîrstea, 32 de ani, a părăsit, miercuri, turneul parizian, învinsă de Sloane Stephens, 29 de ani şi locul 64 WTA, scor 6-3, 2-6, 0-6.

1448 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, eliminată de la Roland Garros: a cedat 12 game-uri la rând

Sorana Cîrstea, eliminată de la Roland Garros: a cedat 12 game-uri la rând

În partida din turul secund, Sorana Cîrstea a început bine şi şi-a adjudecat primul set, 6-3, după 42 de minute. A început excelent şi setul al doilea, având un break avantaj, 2-0.

Din acel moment, Sorana n-a mai câştigat niciun game, cedând 12 game-uri la rând şi, implicit, jocul, în ciuda încurajărilor primite din tribune.

Meciul a durat o oră şi 56 de minute.

Pentru sportiva din SUA a fost al doilea meci pe care l-a întors, la Paris, de la 0-1 la seturi. În primul tur, s-a impus cu 5-7, 6-4, 6-2 în faţa nemţoaicei Jule Niemeier.

Sloane Stephens este sportiva pe care Simona Halep a învins-o în finala din 2018 de la Roland Garros. În 2017, Stephens a triumfat la US Open.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici