Sorana Cîrstea, eliminată de Victoria Duval, locul 114 WTA, în turul întâi la Wimbledon

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 29 WTA şi cap de serie numărul 29, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-1, de americanca Victoria Duval, 18 ani, locul 114 WTA, venită din calificări, în turul întâi al turneului de la Wimbledon.

440 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, eliminată de Victoria Duval, locul 114 WTA, în turul întâi la Wimbledon

Sorana Cîrstea, eliminată de Victoria Duval, locul 114 WTA, în turul întâi la Wimbledon (Imagine: Silvia Ilie/Mediafax Foto)

Partida a durat aproape o oră şi 40 de minute. Cîrstea va primi un cec în valoare de 27.000 de lire sterline şi 10 puncte WTA pentru participarea pe tabloul principal la All England Club.

Până în prezent, Cîrstea, Monica Niculescu, Andrea Mitu şi Victor Hănescu au pierdut în primul tur. Numai Irina-Camelia Begu a acces în manşa a doua.

Marţi, este posibil să evolueze şi Simona Halep, locul 3 WTA, şi Alexandra Cadanţu, locul 83 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici