Sorana Cîrstea, finalistă în 2013, eliminată în primul tur la Rogers Cup

Jucătoarea Sorana Cîrstea, locul 36 WTA, finalistă la ediţia 2013, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva cehă Lucie Safarova, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, în turul I al turneului de categorie Premier 5 Rogers Cup, de la Montreal, cu premii de 2,4 milioane de dolari.

307 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea, finalistă în 2013, eliminată în primul tur la Rogers Cup

Sorana Cîrstea, finalistă în 2013, eliminată în primul tur la Rogers Cup (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cîrstea a cedat meciul după o oră şi nouă minute.

Anul trecut, ea a ajuns în finala competiţiei care a avut loc atunci la Toronto, pierzând în ultimul act în faţa americancei Serena Williams, scor 2-6, 0-6. În acest fel, Cîrstea, fostă numărul 21 mondial, nu şi-a apărat decât un punct din cele 620 câştigate în 2013, astfel că ea va coborî multe locuri în clasamentul WTA, de la poziţia 36 către 80.

Jucătoarele eliminate în primul tur sunt recompensate cu un cec în valoare de 7.215 dolari.

TITLURILE ZILEI

Sorana Cîrstea a fost singura sportivă din România prezentă la turneul canadian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici