Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului de tenis de la Istanbul

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (67 WTA) a reuşit sâmbătă să se impună în semifinala turneului de tenis WTA 250 de la Istanbul, calificându-se în finala competiţiei, în dauna sportivei Marta Kostyuk (85 WTA), din Ucraina, pe care a învins-o cu 6-4, 6-4.

214 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în finala turneului de tenis de la Istanbul

Sorana Cîrstea a câştigat rapid primul set, luând încă la debut două break-uri şi deprinzându-se la 4-0. Chiar dacă a mai pierdut un game pe propriul serviciu, românca şi-a adjudecat setul cu 6-4.

Setul secund a fost ceva mai disputat, Kostyuk conducând 1-3. În primele 5 game-uri cele două sportive au făcut 4 break-uri, câte două de fiecare parte.

Sorana Cîrstea a întors apoi soarta setului, deprinzându-se la 5-3 şi impunându-se cu 6-4.

Pentru accederea în finală, Sorana Cîrstea va fi recompensată cu 16.398 USD şi 180 puncte WTA.

În finală, Cîrstea o va înfrunta pe belgianca Elise Mertens (WTA 17), care a trecut de Veronika Kudermetova, cu 6-1, 6-4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici