Sorana Cîrstea s-a calificat în premieră în turul trei la Australian Open

Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 59 WTA, a învins-o joi pe sportiva poloneză Urszula Radwanska (numărul 99 mondial) şi s-a calificat în premieră în turul trei la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informează site-ul oficial al competiţiei.

277 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în premieră în turul trei la Australian Open

Sorana Cîrstea (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Cîrstea s-a impus în faţa jucătoarei din Polonia cu scorul de 1-6, 6-2, 6-3, într-o oră şi 53 de minute.

Sportiva română o va întâlni în turul trei pe italianca Sara Errani, locul 48 WTA.

Sorana Cîrstea reuşise, înainte de ediţia din acest an, să acceadă până în turul doi la Australian Open, în 2010 şi în 2011.

Prin calificarea în turul trei, Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 54.625 de dolari australieni (circa 44.300 de euro) şi 100 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici