Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat pe tabloul principal al turneului de la Toronto

Jucătoarele de tenis Sorana Cîrstea şi Irina Begu, ocupantele locurilor 38, respectiv 54 în clasamentul WTA, s-au calificat, duminică, pe tabloul principal al turneului de la Toronto (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2,434,389 de dolari.

157 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat pe tabloul principal al turneului de la Toronto

Sorana Cîrstea şi Irina Begu s-au calificat pe tabloul principal al turneului de la Toronto

Cîrstea a învins-o, scor 6-4, 6-4, pe jucătoarea italiană Camila Giorgi, locul 83 în ierarhia mondială, după o oră şi 18 minute de joc. De partea cealaltă, Begu a trecut, într-o oră şi 22 de minute, de australianca Lizette Cabrera, ocupanta poziţiei a 160-a în clasamentul WTA.

În ultimul tur al calificărilor pentru Rogers Cup se află şi Patricia Ţig, care va juca împotriva croatei Donna Vekic (51 WTA). Ana Bogdan a fost eliminată de rusoaica Ekaterina Alexandrova (90 WTA).

Pe tabloul principal al competiţiei canadiene se mai află Simona Halep (2 WTA), cea mai bine clasată româncă din ierarhia mondială, care va intra direct în turul doi şi va juca împotriva Mirjanei Lucic-Baroni (Croaţia, 30 WTA) sau a americancei Madison Keys (SUA, 21 WTA). Rogers Cup se va desfăşura în perioada 7-13 august, la Toronto.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici