Sorin Boca: În meciul cu Dinamo se vede cine are caracter

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că speră ca jucătorii să demonstreze în partida cu Dinamo că au nişte caractere puternice şi pot trece peste ultimele înfrângeri.

10 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: În meciul cu Dinamo se vede cine are caracter

Sorin Boca: În meciul cu Dinamo se vede cine are caracter (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Când am avut patru victorii consecutive în campionat şi o remiză la Cluj a fost frumos şi am bătut din palme. Acum, după trei eşecuri, se vede cine are caracter. Caracterele tari se văd în momentele grele. În acest moment, ar trebui să strângem toată lumea rândurile în jurul echipei. Eu vreau ca dorinţa de victorie arătată de jucători în primele meciuri să reapară şi să obţinem un rezultat bun cu Dinamo. Chiar dacă adversarii de duminică nu sunt în formă, sunt convins că vom avea un meci foarte greu, din care putem ieşi cu bine doar printr-o mobilizare exemplară", a spus Sorin Boca.

Oficialul ieşean a mai precizat că din motive de securitate a decis să închidă peluza B a Stadionului "Emil Alexandrescu" la partida cu Dinamo.

"Ţinând cont că am fost amendaţi după incidentele de la meciul cu Steaua şi pentru ca astfel de evenimente să nu se mai repete, am decis să închidem peluza B la meciul cu Dinamo. Fanii noştri care au abonamente la peluza B vor putea merge la peluza A. Această măsură luată nu are nicio legătură cu faptul că galeria de la acea peluză m-a contestat în timpul meciului cu Craiova, de miercuri, din Cupă. Dacă vrei să înjuri pe cineva, o poţi face din orice zonă a stadionului. Nu ştiu de ce acele persoane m-au contestat. Am primit câteva mesaje în care mi se reproşa că nu-i las cu bannere pe stadion, însă asta nu e treaba mea, ci a forţelor de ordine".

Partida Politehnica Iaşi - Dinamo, din cadrul etapei a XII-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 20.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici