Sorin Cârţu, interviu exclusiv pentru Mediafax: "Ar fi bine să o imităm pe Liverpool. Ne vom bucura în stilul nostru, al oltenilor"

  • Universitatea Craiova a câştigat cu 3-2 pe terenul celor de la CFR Cluj şi s-a apropiat la un punct de aceasta
  • Craiova nu a mai câştigat un titlu în Liga 1 din 1991
  • Antrenorul echipei din 1991, Sorin Cârţu: "E un paradox, victoria ne face misiunea mai dificilă"
346 afișări
Imaginea articolului Sorin Cârţu, interviu exclusiv pentru Mediafax: "Ar fi bine să o imităm pe Liverpool. Ne vom bucura în stilul nostru, al oltenilor"
Craiova visează la primul titlu după 29 de ani după victoria de la Cluj cu CFR. Oltenii sunt la 1 punct sub CFR şi au început deja petrecerea. Jucătorii au dansat în vestiar şi au fost aşteptaţi de către fani cu torţe la revenirea la Craiova.
 
Campion cu Universitatea la ultimul titlu câştigat de olteni, Sorin Cârţu crede în forţa echipei lui Cristiano Bergodi: "A fost o victorie muncită, o victorie mare. Asta poate să dea încredere. Mai sunt 5 meciuri, returul de play-off pe care, paradoxal, ni l-am făcut mai greu cu aceasta victorie. Am stârnit sentimente suporterilor, presiunea este mult mai mare acum. Trebuie să facem faţă acestei presiuni, însă suntem echipa momentului, poate cea mai bună din campionat în clipa aceasta prin ceea ce jucăm. Ceea ce este cel mai important este să avem continuitate" a spus Sorin Cârţu într-un interviu exclusiv pentru Mediafax.
 
Sorin Cârţu şi-a adus aminte de titlul câştigat în urmă cu 29 de ani: "A fost sărbătoare mare şi atunci, echipa nu mai luase de mult campionatul. În stilul nostru, al oltenilor, ne vom bucura. Ştim să ne bucură, dar mai întâi să ajungem noi în postura asta, să fim campioni. Suntem pe locul 2, nu pe locul 1. CFR este tot în faţă şi nu se va da bătută. În plus, prin victoria asta le-am băgat în joc pe aproape toate echipele. Toţi pot să spere, şi FCSB, şi Botoşani. Ar fi bine să o imităm pe Liverpool (cea care a câştigat primul ei titlu după 30 de ani" a mai spus Sorin Cârţu.
 
Venirea lui Cristiano Bergodi în perioada de pauză a readus-o pe Craiova în lupta pentru titlu, iar Sorin Cârţu e convins că acesta poate să aducă marele trofeu: "Este un antrenor cu multă carte. Jucătorii au doar de câştigat, trebuie doar să-l asculte. El e un antrenor care s-a pliat foarte bine pe fotbalul românesc, îl cunoaşte foarte bine" a mai spus Cârţu.
 
Universitatea Craiova a câştigat cu 3-2 în deplasarea de la Cluj cu CFR. Koljic a deschis scorul în minutul 9, pentru ca Mihailă să ducă scorul la 2-0 după pauză. Golurile lui Deac şi Vinicius într-un interval de 10 minute păreau că vor încheia speranţele Craiovei la titlu, însă Cicăldău a marcat golul victoriei în minutul 87 iar Craiova a ajuns la 35 de puncte, cu un punct sub CFR Cluj.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici