Soţia lui Djokovic, penalizată de Instagram pentru distribuirea de ştiri false. Liderul ATP a mărturisit că e împotriva vaccinurilor

  • Novak Djokovic, liderul mondial în clasamentul de tenis masculin, a mărturisit că e împotriva vaccinurilor.
  • Sârbul spune că va avea de luat o decizie grea în momentul apariţiei unui vaccin pentru COVID-19.
  • Soţia jucătorului crede în conspiraţiile cu tehnologia 5G şi coronavirus, iar Instagram a penalizat-o pentru partajarea de ştiri false.
666 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Djokovic, penalizată de Instagram pentru distribuirea de ştiri false. Liderul ATP a mărturisit că e împotriva vaccinurilor

Soţia lui Djokovic, penalizată de Instagram pentru partajarea de ştiri false cu coronavirus şi 5G. Liderul ATP a mărturisit că e împotriva vaccinurilor

O postare făcuta de soţia lui Novak Djokovic, Jelena, pe 1 aprilie, a fost catalogată drept ştire falsă de Instagram. Ea postase un clip în care un presupus expert american susţinea că există o legătură între tehnologia 5G şi coronavirus. Sârboaica a revenit apoi cu un mesaj în care a transmis că nu susţinea că informaţiile din clip sunt reale sau nu. Peste 90.000 de oameni apucaseră să vadă clipul respectiv. Unii au criticat-o însă pe Jelena pentru decizia de a distribui clipuri conspirative. Instagram, aplicaţia deţinută de Facebook, apelează la o echipă independentă care verifică acurateţea informaţiilor publicate în platformă.

Recent, Djokovic a mărturisit că este împotriva vaccinurilor şi se va afla în dificultate în momentul apariţiei unui vaccin pentru COVID-19.
"Personal, sunt împotriva vaccinării şi nu aş vrea să fiu forţat de cineva să fac un vaccin ca să pot să călătoresc. Dar daca devine obligatoriu, ce se va întâmpla? Voi fi nevoit să iau o decizie. Am propriile gânduri despre această problemă şi dacă aceste gânduri se vor schimba cândva, nu ştiu.

Ipotetic, sezonul trebuia să se reia în iulie, august sau septembrie, deşi puţin probabil, înţeleg că vaccinul va deveni obligatoriu va deveni o cerinţă imediat ce vom ieşi din carantina strictă, dar nu există un vaccin încă"
, a spus Djokovic într-un chat live cu alţi sportivi din Serbia.




 


 

Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Vulpe filmată după ce fură o găină şi trece strada, în Baia Mare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici