Soţia şi fiica lui Mourinho, victimele unui furt la un hotel de cinci stele din Londra

Soţia tehnicianului Jose Mourinho, Matilde (47 de ani), şi fiica celor doi, Tita (16 ani), au fost victimele unui furt, la un hotel de cinci stele din Londra, informează cotidianul The Sun.

380 afișări
Imaginea articolului Soţia şi fiica lui Mourinho, victimele unui furt la un hotel de cinci stele din Londra

Jose Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit The Sun, celor două li s-a furat un laptop din camera de hotel, în data de 27 martie.

Mourinho deţine o casă în apropiere de stadionul Stamford Bridge, dar soţia sa şi Tita au preferat să stea la Wyndham Grand Hotel, unde camera costă până la 1.044 de lire sterline pe noapte. Cele două s-au deplasat la Londra după ce Tita s-a înscris pentru a urma cursurile unei şcoli de artă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici