Southampton-Liverpool, scor 1-2, în etapa a doua din Premier League

Liverpool a învins-o pe Southampton, în deplasare, sâmbătă, scor 2-1, în etapa doua din Premier League. Golul formaţiei gazdă a fost înscris în urma unei gafe comise de portarul Adrian.

92 afișări
Imaginea articolului Southampton-Liverpool, scor 1-2, în etapa a doua din Premier League

Southampton-Liverpool, scor 1-2, în etapa a doua din Premier League

După o primă destul de slabă, Liverpool a reuşit să intre în avantaj la pauză graţie reuşitei lui Sadio Mane, din minutul 45+1. Senegalezul a înscris împotriva fostei sale echipe cu un şut de la marginea careului, care l-a lăsat fără replică pe portarul Gunn.

În minutul 71, Roberto Firmino a reuşit primul său gol din acest sezon şi a dus scorul la 2-0 pentru Liverpool. Atacantul brazilian a primit o pasă excelentă în careu de la Sadio Mane, a depăşit doi adversari şi a punctat cu un şut în forţă.

Golul lui Southampton a venit în minutul 83, în urma unei gafe a portarului Adrian. Deşi Klopp anunţase că portarul spaniol este incert pentru această partidă, acesta a fost titular, dar a greşit la golul lui Ings. Adrian a încercat să paseze unui coechipier, însă a trimis direct în piciorul atacantului de la Southampton, care a redus din diferenţă.

Gafa lui Adrian vine la doar trei zile după ce i-a adus lui Liverpool Supercupa Europei, apârând ultimul penalty în meciul contra lui Chelsea, scor 2-2 (5-4, după loviturile de departajare).

În urma acestei victorii, Liverpool acumulează şase puncte din primele două partide şi ocupă primul loc în Premier League. În următoarea rundă, echipa lui Jurgen Klopp va juca acasă, contra lui Arsenal.

De partea cealaltă, Southampton se află pe locul 18, fără puncte acumulate. Următoarea adversară este Brighton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici