Se întâmplă şi la campioni mondiali - Spania şi Germania se împiedică în Nations League

  • Ucraina – Spania 1-0
  • Germania – Elveţia 3-3
  • Spania e pe primul loc în grupa de Nations League, Germania e pe 2
149 afișări
Imaginea articolului Se întâmplă şi la campioni mondiali - Spania şi Germania se împiedică în Nations League

Nu doar naţionala României s-a împiedicat în Nations League. Campioanele mondiale, Spania şi Germania, nu au reuşit să câştige ultimele meciuri.

Spania era neînvinsă de 15 meciuri, dar Ucraina nu s-a temut şi a făcut surpriza serii în Europa, cu o victorie împotriva ibericilor. În tribunele stadionului din Kiev au avut acces şi un număr limitat de spectatori care au păstrat distanţa socială.

Nici Germania nu a avut o seara întocmai reuşită. Au reuşit doar un egal acasă cu Elveţia într-un meci în care oaspeţii au condus cu 2-0. Golul serii a fost ultimul. Gnabry a marcat cu călcâiul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici