Spectatorii nici nu au apucat să clipească: Cel mai rapid KO din istoria UFC în meciul Jorge Masvidal - Ben Askren / VIDEO

Gala Ultimate Fighting Champions 239, disputată sâmbătă seară în Las Vegas, a adus cel mai rapid knockout din istoria UFC. S-a întâmplat la meciul din categoria semimijlocie dintre americanii Jorge Masvidal (34 de ani) şi Ben Askren (34 de ani).

7478 afișări
Imaginea articolului Spectatorii nici nu au apucat să clipească: Cel mai rapid KO din istoria UFC în meciul Jorge Masvidal - Ben Askren / VIDEO

Spectatorii nici nu au apucat să clipească: Cel mai rapid KO din istoria UFC în meciul Jorge Masvidal - Ben Askren / VIDEO

La trei secunde după începerea luptei, Masvidal l-a trimis la podea pe Askren cu o lovitură de genunchi violentă. Masvidal nu s-a limitat la atât şi l-a mai lovit de două ori cu pumnul în figură pe adversarul său, înainte ca arbitrul să intervină şi să oprească duelul după doar cinci secunde. A fost cel mai rapid knockout înregistrat vreodată în galele UFC.

Askren a rămas minute bune la podea, iar ulterior a fost transporat la spital pentru a se realiza investigaţii suplimentare.

Pentru Masvidal, aceasta a fost a doua victorie consecutivă, după cea obţinută la UFC Fight Night 174, din martie 2019, contra lui Darren Till. Bilanţul acestuia a ajuns la 34 de victorii şi 13 înfrângeri.

De partea cealaltă, Askren se află la prima înfrângere din carieră în circuitul UFC, el acumulând până în prezent 19 victorii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici