Speranţele de titlu ale lui Real Madrid, diminuate de o remiză la Betis. Barcelona s-a distanţat în clasament

Real Madrid a încheiat o săptămână dificilă cu o remiză dezamăgitoare, 0-0, duminică, pe terenul lui Real Betis, un pas greşit în cursa de recuperare a diferenţei faţă de Barcelona, în cursa pentru titlu în LaLiga.

266 afișări
Imaginea articolului Speranţele de titlu ale lui Real Madrid, diminuate de o remiză la Betis. Barcelona s-a distanţat în clasament

După ce joi a pierdut cu 1-0 acasă cu Barca în prima manşă a semifinalei din Copa del Rey, Real a dominat în faţa lui Betis, dar a ratat mai multe ocazii.

Barcelona este pe primul loc cu 62 de puncte, la nouă puncte de Real, ocupanta locului al doilea, care a obţinut acum două remize consecutive. Betis se află pe locul cinci, cu 41 de puncte, la trei puncte de locurile de Liga Campionilor.

"Vom continua să luptăm. Este încă martie şi mai sunt multe de jucat", a declarat Lucas Vazquez, fundaşul Realului, pentru Movistar Plus.

"Am făcut destule pentru a merita ceva mai mult. Nu am nimerit ţinta în faţa porţii, nu suntem mulţumiţi de rezultat.

"Îi îndemn pe fani să continue să aibă încredere în noi. Vom lupta până la final pentru cele trei titluri la care concurăm".

După o victorie cu 5-2 la Liverpool în prima manşă din 16-imile de finală ale Ligii Campionilor, Real Madrid a avut în mod surprinzător probleme în compartimentul ofensiv.

Elevii lui Ancelotti au marcat o singură dată în ultimele trei meciuri din toate competiţiile, o lovitură de departajare transformată în remiza 1-1 cu Atletico Madrid.

La Betis, madrilenii au început bine, dar golul lui Karim Benzema din lovitură liberă a fost anulat în minutul 12, deoarece mingea a deviat din mâna fundaşului Antonio Ruediger înainte de a intra în poartă.

Vizitatorii au continuat să forţeze, iar Federico Valverde a fost aproape de a înscrie, dar şutul său puternic a trecut puţin peste bară.

În repriza a doua, Realul a făcut totul pentru a obţine victoria, iar Betis a avut propriile ocazii de a surprinde deţinătoarea LaLiga şi a Ligii Campionilor.

Claudio Bravo, portarul lui Betis, a salvat cu brio execuţia lui Benzema, pentru a nu permite Realului să deschidă scorul imediat după pauză, iar Courtois a intervenit şi el spectaculos pentru a opri şutul din careu al lui Borja Iglesias.

Rodrygo a irosit apoi două mari ocazii când i-a pasat lui Benzema în loc să finalizeze, iar apoi a ratat de la mică distanţă după o centrare a lui Valverde.

Înlocuitorul Dani Ceballos a irosit şi el o şansă, iar Bravo a reţinut şuturile de la mică distanţă ale lui Nacho şi Benzema.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici