Sportivă australiană, lovită de fulger. „Am fost foarte norocoasă”

Jess Wuetschner, jucătoarea celor de la Brisbane Lions, a fost lovită de fulger în timp ce se afla în portul din Brisbane.

775 afișări
Imaginea articolului Sportivă australiană, lovită de fulger. „Am fost foarte norocoasă”

Wuetschner, în vârstă de 27 de ani, a fost lovită de fulger în timp ce se afla la slujba sa la docurile din Brisbane. În timpul liber, Wuetschner se ocupa de încărcarea şi descărcarea containerelor pe navele de marfă. Incidentul s-a petrecut în jur de ora 02:50.

Potrivit watoday.com.au, sportiva a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, dar a fost externată câteva ore mai târziu.

Wuetschner a luat parte la antrenamentele de marţi seară şi a declarat că îşi doreşte ca viaţa ei să revină la normal.

”Fizic, mă simt bine, dar încă procesez ce mi s-a întâmplat. Mă simt puţin epuizată, aşa că îmi voi odihni corpul. Am fost foarte norocoasă. Medicii m-au lăsat să revin la antrenamente. Abia aştept să mă întorc la fotbal, la normal”, a declarat Jess Wuetschner, conform watoday.com,au.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici