Sportivi români pentru România. Ce mesaje au transmis Nadia Comăneci, Hagi şi Patzaichin de 1 decembrie

  • Nadia Comăneci este prima gimnastă care a luat nota 10
  • Ivan Patzaichin a câştigat de 4 ori medalia de aur la Jocurile Olimpice la caiac-canoe
  • Gheorghe Hagi este golgheterul naţionalei României, la egalitate cu Adi Mutu
201 afișări
Imaginea articolului Sportivi români pentru România. Ce mesaje au transmis Nadia Comăneci, Hagi şi Patzaichin de 1 decembrie

Sportivi români pentru România. Ce mesaje au transmis Nadia Comăneci, Hagi şi Patzaichin de 1 decembrie

Performanţa pe care o faci pentru ţară îţi aduce o bucurie greu de egalat. Cei mai mari sportivi români au transmis mesajele lor de Ziua Naţională a României.

Nadia Comăneci le-a spus fanilor săi cât de dor îi este de casă.

  • „Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare. E 1 decembrie, Ziua Naţională a României. De aici de departe vă transmit multă multă sănătate, bucurie alături de cei dragi, lumina, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români! La mulţi ani, România!”, a transmis Nadia Comăneci, pe Facebook.

                                        

  • Ivan Patzaichin a adus un omagiu Deltei Dunării prin mesajul său de 1 decembrie, iar Gheorghe Hagi le-a transmis urmăritorilor lui să nu uite că sunt români, oriunde i-ar duce drumul vieţii. Regele a distribuit şi un clip cu cel mai celebru gol al său – super execuţia împotriva Columbiei.

De obicei #Delta se vede în verde şi albastru, dar uneori, un ochi priceput de #fotograf scoate la iveală combinaţia...

Publicată de Ivan Patzaichin pe Marţi, 1 decembrie 2020

 

La multi ani, Romania şi tuturor romanilor! 🇹🇩 Oriunde va duce drumul vietii in aceasta lume, nu uitati ca sunteti romani! __________________________ Happy National Day! 🇹🇩

Publicată de Gheorghe Hagi pe Luni, 30 noiembrie 2020

Nici actualul selecţioner al naţionalei României, Mirel Rădoi, nu a uitat să transmită un mesaj de încurajare pentru toţi suporterii naţionalei.

  • „Dragi suporteri, a fost un an greu, dar suntem obişnuiţi să luptăm împreună. Vă mulţumim că sunteţi alături de noi! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a transmis Mirel Rădoi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici