Sportivii CSA Steaua, care au obţinut performanţe la scrimă şi tenis de masă, primiţi la MApN

Sportivii Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti care au obţinut performanţe în urma participării la Campionatul Mondial de scrimă, de la Cairo, şi la Campionatul European de juniori de tenis de masă, de la Belgrad au fost primiţi, miercuri, la Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

167 afișări
Imaginea articolului Sportivii CSA Steaua, care au obţinut performanţe la scrimă şi tenis de masă, primiţi la MApN

Sportivii CSA Steaua, care au obţinut performanţe la scrimă şi tenis de masă, primiţi la MApN

Ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu, s-a întâlnit miercuri, într-o festivitate de premiere, cu sportivii Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti care au obţinut performanţe în urma participării la Campionatul Mondial de scrimă, de la Cairo, şi la Campionatul European de juniori de tenis de masă, de la Belgrad.

Vasile Dîncu i-a felicitat pe cei cinci performeri - Maria Boldor (scrimă), Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Dragoş Bujor şi Andrei Istrate (tenis de masă), şi le-a mulţumit antrenorilor pentru modul în care au îndrumat pregătirea tinerilor sportivi.

Maria Boldor, medaliată cu bronz în proba de floretă individual, a readus România pe podiumul mondial în această probă după o pauză de 19 ani.

Eduard Ionescu, Darius Movileanu, Dragoş Bujor şi Andrei Istrate au câştigat aurul continental pe echipe, iar Eduard Ionescu şi Darius Movileanu au triumfat în proba de dublu, Eduard Ionescu devenind cel mai bun jucător al Europei la categoria sub 19 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici