Sportivii vor fi supuşi monitorizării GPS la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sportivii olimpici vor fi supuşi monitorizării prin GPS, la fel ca şi reprezentanţii mass-media, a declarat miercuri preşedintele Comitetului de Organizare Tokyo 2020, Toshiro Muto, citat de Reuters.

132 afișări
Imaginea articolului Sportivii vor fi supuşi monitorizării GPS la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Sportivii vor fi supuşi monitorizării GPS la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Muto a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că sistemul de monitorizare va fi utilizat nu pentru a urmări fiecare mişcare a participanţilor olimpici, ci pentru a le urmări retroactiv, dacă apare o problemă.

Tokyo urmează să găzduiască Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, ce încep la 23 iulie, pe fondul îngrijorării că evenimentul global va încărca un sistem medical deja tensionat de pandemia de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici