Sportul, paralizat de evenimentele din SUA. Antrenor Philadeplhia 76ers: „Am simţit o emoţie unică”

  • 4 oameni au murit după asediul de la Capitoliu
  • O femeie a fost împuşcată în piept în timpul asediului
  • Miami Heat – Boston Celtics 105-107
69 afișări
Imaginea articolului Sportul, paralizat de evenimentele din SUA. Antrenor Philadeplhia 76ers: „Am simţit o emoţie unică”

Asaltul asupra Capitoliului american de seara trecută a făcut valuri şi în lumea sportului. La meciul de baschet dintre Miami Heat şi Boston Celtics, jucătorii celor două echipe au îngenuncheat la momentul intonării imnului.

Cele două echipe au publicat un anunţ în care au spus că au decis să joace meciul ca să mai aducă un strop de bucurie în vieţile oamenilor.

Şi Doc Rivers, antrenorul de la Philadeplhia 76ers, a spus că jucătorilor le-a fost greu să intre pe teren şi este şocat de cât de slabă a fost apărarea forţelor de ordine.

„A fost greu azi, pentru că eram cu toţii acasă, ne uitam la televizor şi am simţit o emoţie unică. E exact ce ziceam înainte. Sunt un cetăţean de culoare mai în vârstă şi am văzut câini poliţişti puşi să atace oamenii, dar azi nu s-a întâmplat nimic.”
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici