Sporturile devin verzi. Ce decizie au luat Hector Bellerin şi Lewis Hamilton

  • Hector Bellerin câştigă 5,7 milioane de euro pe an la Arsenal
  • Forest Green Rovers joacă în liga a 4-a din Anglia
  • Team X44 a lui Hamilton va participa în Extreme E serie
1722 afișări
Imaginea articolului Sporturile devin verzi. Ce decizie au luat Hector Bellerin şi Lewis Hamilton

Sporturile devin verzi. Ce decizie au luat Hector Bellerin şi Lewis Hamilton

Fundaşul lui Arsenal, Hector Bellerin, a devenit acţionar la o echipă 100% eco-friendly. Forest Green Rovers a devenit în 2018 primul club care şi-a redus la 0 amprenta de carbon. Echipa engleză le oferă jucătorilor şi staffului maşini electrice şi mese vegane, iar stadionul lor e alimentat cu energie solară.

Nu doar în fotbal au apărut schimbări ecologice. Lewis Hamilton şi-a făcut propria echipă de raliuri doar cu maşini electrice. Se va numi Team X44 şi va lua parte la o cursă prin cele mai izolate părţi ale lumii care are ca scop să scoată în evidenţă problemele cauzate de încălzirea globală.

 

  • „Când am devenit chiar eu vegan şi a început să îmi pese de mediu, citeam despre club şi mă gândeam că vreau să îi întâlnesc pe oamenii ăştia şi să îi ajut cum pot pentru că ăsta nu e un lucru bun doar pentru mediu, ci şi pentru fotbal”, spune Bellerin. 

 

  •  „Vom avea oportunitatea să atragem atenţia asupra unora dintre problemele critice care ne afectează planeta şi să lucrăm alături de fiecare comunitate ca să lăsăm în urmă o moştenire pozitivă”, adaugă Hamilton. 

                      

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici