Ştafeta feminină a Norvegiei, campioană olimpică la 4x5 km la schi fond

Ştafeta feminină a Norvegiei a câştigat, joi, la Whistler, titlul olimpic în proba de schi fond, 4x5 km, unde Marit Bjoergen a reuşit să obţină a treia medale de aur la Jocurile Olimpice de la Vancouver.

48 afișări
Imaginea articolului Ştafeta feminină a Norvegiei, campioană olimpică la 4x5 km la schi fond

Ştafeta feminină a Norvegiei, campioană olimpică la 4x5 km la schi fond (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu 55 de minute şi 19 secunde, norvegiencele au devansat Germania (la 24 secunde şi şase zecimi) şi Finlanda (la 30 secunde şi patru zecimi).

Marit Bjoergen, în vârstă de 29 de ani, este prima sportivă cu trei medalii de aur la această ediţie a JO. Ea s-a mai impus la sprint şi urmărire. De asemenea, ea are o medalie de bronz la 10 km liber.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici