Video „Stai acasă" este mesajul pe care îl transmit Hagi, Ilie Năstase, Chivu şi Cristina Neagu

„Stai acasă" este mesajul pe care îl transmit Hagi, Ilie Năstase, Chivu şi Cristina Neagu în campania realizată de LPF şi Ştefan Stan.

289 afișări

Liga Profesionistă de Fotbal şi cântăreţul Ştefan Stan au realizat un video care are ca scop să îi convingă pe români să respecte măsurile date de autorităţi şi să stea acasă, pentru a limita răspândirea coronavirusului.

În clipul video s-au implicat nume importante din sportul românesc precum Florin Prunea, Gheorghe Hagi, Cristian Chivu, Gheorghe Popescu, Ciprian Deac, Gino Iorgulescu, Cristina Neagu, Ionuţ Lupescu, Constantin Bdescu, Ilie Năstase şi Cosmin Olăroiu. Aceştia au afişat mesajul: „Stai Acasă", în timp ce pe fundal Ştefan Stan interpretează imnul Ligii 1.

De asemenea, în video apar şi artişti, actori sau persoane publice din România. Printre ei amintim de Andra, Loredana Groza, Andreea Bănică, Mihai Bendeac şi Cătălin Măruţă, care transmit la unison acelaşi mesaj, de a rămâne acasă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici