Stanciu: Şutul de la distanţă este una dintre calităţile mele. E o victorie importantă

Mijlocaşul Nicolae Stanciu, autor al unui gol de la aproximativ 30 de metri în meciul câştigat de echipa naţională, sâmbătă, scor 2-1, contra Israelului, crede în importanţa succesului de la Netanya, chiar dacă a fost doar o partidă de pregătire.

156 afișări
Imaginea articolului Stanciu: Şutul de la distanţă este una dintre calităţile mele. E o victorie importantă

Stanciu: Şutul de la distanţă este una dintre calităţile mele. E o victorie importantă

"Mă bucur că am reuşit să câştigăm. Era important pentru moralul nostru, pentru că o să ne aştepte un joc mult mai greu acasă cu Suedia. Am intrat cu poftă de joc. De fiecare dată când vin la echipa naţională, doresc foarte mult să joc pentru ţara mea. A fost un teren senzaţional şi orice fotbalist îşi doreşte să joace pe o asemenea suprafaţă", a spus Stanciu, la Pro-X.

În minutul 64, Stanciu a marcat un gol spectaculos. Mijlocaşul a şutat de la 30 de metri, iar mingea s-a dus direct în poarta lui Harush. La final, mijlocaşul Spartei Praga a mărturisit că şutul de la distanţă este unul dintre atuurile sale.

"De obicei, când am mingea la 16-20 de metri de poarta adversă, mereu încerc să şutez. Cred că este una dintre calităţile mele bune. Îmi place foarte mult să dau la poartă, când am ocazia, nu o fac la fel de des ca înainte, dar primordial este că am câştigat, nu că am marcat eu", a adăugat Nicolae Stanciu.

Echipa naţională de fotbal a României a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata similară a Israelului, într-un meci de pregătire disputat la Netanya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici