Stanciu, ultimul român rămas în cupele europene

  • Rangers – Slavia Praga 0-2 (1-3 la general)
  • Villarreal – Dinamo Kiev 2-0 (4-0 la general)
  • AC Milan – Manchester United 0-1 (1-2 la general)
200 afișări
Imaginea articolului Stanciu, ultimul român rămas în cupele europene

Stanciu, ultimul român rămas în cupele europene

Nicuşor Stanciu a rămas ultimul român implicat în cupele europene după meciurile de aseară din Europa League.

Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au fost eliminaţi de Villarreal, Tătăruşanu şi AC Milan nu au putut să treacă de Manchester United, iar Stanciu şi Slavia Praga au scăpat personal de noua campioană a Scoţiei, Rangers şi Ianis Hagi.

Mijlocaşul român a jucat până în minutul 90 la Glasgow şi a marcat din nou în poarta scoţienilor. De data asta, Stanciu a înscris dintr-o lovitură liberă de la aproape 30 de metri.

Seara nu a fost doar lapte şi miere pentru Slavia. Portarul lor a fost lovit cu crampoanele în faţă după ce Roofe a intrat ca un criminal cu piciorul la capul lui Kolar.

Tragerea la sorţi pentru sferturile Europa League are loc astăzi de la ora 14:00

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici