Stanislas Wawrinka divorţează după şase ani de căsnicie

Tenismenul elveţian Stanislas Wawrinka, locul 10 ATP, a anunţat că divorţează de soţia sa Ilham, după aproape şase ani de la căsătorie, cei doi având şi o fiică Alexia, informează bleacherreport.com.

400 afișări
Imaginea articolului Stanislas Wawrinka divorţează după şase ani de căsnicie

Stanislas Wawrinka divorţează după şase ani de căsnicie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ne-am bucurat de zece ani plini, cu suişuri şi coborâşuri, aşa cum experimentează fiecare cuplu, dar uneori viaţa este mult mai provocatoare decât sperăm. Ilham şi cu mine am fost binecuvântaţi să creăm o familie când superba noastră fiică Alexia s-a născut în 2010. Am încercat tot timpul să ne trăim viaţa ca o echipă şi o familie, în ciuda provocărilor pe care le-am întâlnit din cauza carierei mele. Spre marele meu regret, acest lucru nu mai este posibil acum", a spus Wawrinka.

Cuplul s-a mai separat o dată, înainte să se împace. "Ilham va fi tot timpul mama fiicei mele şi o persoană pe care o iubesc şi o respect mult. Tot timpul vom rămâne ca o familie. Acum, prioritatea mea este să fac totul pentru a o proteja pe Alexia în această perioadă grea. Sper ca fanii şi presa să înţeleagă că mi-am protejat tot timpul viaţa privată", a completat Wawrinka.

El nu a dorit să dezvăluie motivele despărţirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici