Star de la Man. City, gazda unei orgii în carantină, a îndemnat apoi la responsabilitate: "E greu, dar trebuie să stăm în casă"

  • Kyle Walker a ignorat recomandările de carantină cu două prostituate şi un prieten
  • Una din femei l-a filmat pe fotbalist şi a dat imaginile presei, iar şefii clubului sunt furioşi
  • Vedeta lui Manchester City s-a filmat apoi când le transmite fanilor să rămână în casă
1796 afișări
Imaginea articolului Star de la Man. City, gazda unei orgii în carantină, a îndemnat apoi la responsabilitate: "E greu, dar trebuie să stăm în casă"

Star de la Man. City, găzda unei orgii în carantină, a îndemnat apoi la responsabilitate: "E greu, dar trebuie să stăm în casă"

Kyle Walker, vedeta lui Manchester City, a ignorat carantina şi a organizat o orgie cu două prostituate şi un prieten, asta la scurt timp înainte să-i îndemne pe fanii săi să se izoleze în case.

Walker, internaţional englez, a fost dat de gol de una din femeile pe care le-a plătit pentru o petrecere de 3 ore, iar acum riscă să fie amendat de şefii clubului englez. Femeia l-a filmat şi a oferit imaginile presei, iar acum conducerea lui Manchester City şi Pep Guardiola sunt furioşi pe jucător, scrie The Sun.

Walker apoi s-a filmat cu un mesaj în care îi îndemna la responsabilitate pe englezi în perioada pandeiei. "Staţi în case, spălaţi-vă pe mâini, ascultaţi instrucţiunile şi protejaţi NHS. Este greu, dar trebuie să-i protejăm pe cei mai vulnerabili", a spus el.









 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici