Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutăţit

Starea de sănătate a lui Pele, spitalizat din cauza unei infecţii urinare, s-a înrăutăţit şi fostul internaţional brazilian a fost mutat într-o unitate de terapie specială, se arată, joi, într-un comunicat al spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, citat de AFP.

133 afișări
Imaginea articolului Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutăţit

Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutăţit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Esdson Arantes do Nascimento «Pele» se află în continuare în spital, iar starea sa clinică este instabilă. Pentru a primi o mai bună îngrijire, pacientul a fost mutat într-o unitate de terapie specială. El se află într-o cameră unde va fi monitorizat mai atent. Nu este vorba de terapie intensivă, este o unitate intermediară", se arată în comunicatul spitalului.

Fostul internaţional brazilian Pele a fost din nou spitalizat, luni, la Sao Paulo, la câteva zile după ce a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali, iar presa locală a scris că acesta a suferit o infecţie urinară.

Fostul internaţional brazilian fusese externat sâmbătă.

Pele, în vârstă de 74 de ani, a fost operat pentru înlăturarea unor calculi renali, joi, la o zi după ce a fost spitalizat din cauza unor dureri de stomac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici