Starea lui Eugen Neagoe este stabilă. Antrenorul Dinamo este conştient

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, este conştient şi cooperant, starea lui fiind în prezent stabilă, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Neagoe a suferit o tulburare de ritm cardiac.

196 afișări
Imaginea articolului Starea lui Eugen Neagoe este stabilă. Antrenorul Dinamo este conştient

Starea lui Eugen Neagoe este stabilă. Antrenorul Dinamo este conştient - surse

Surse medicale au precizat, pentru MEDIAFAX, că Eugen Neagoe este stabil şi conştient. Medicii de la Spitalul Floreasca din Capitală l-au stabilizat după ce acesta a suferit o tulburare de ritm cardiac.

Antrenorul Dinamo, Eugen Neagoe, a avut nevoie de intervenţia medicilor în timpul meciului contra Universităţii Craiova.

Tehnicianul a leşinat pe banca de rezerve şi o maşină de ambulanţă s-a deplasat în faţa băncii echipei. Antrenorul a fost urcat pe targă şi dus ulterior la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Jucătorii şi suporterii şi-au pus mâinile în cap. Cu câteva secunde înainte ca ambulanţa să intervină, Neagoe părea foarte palid, iar cei din staff îşi făceau griji pentru starea sa.

Există şanse ca stresul acumulat în toată această perioadă să-şi spună cuvântul. Fanii Craiovei i-au scandat numele lui Eugen Neagoe, în timp ce galeria lui Dinamo l-au înjurat în continuare pe Ionuţ Negoiţă.

 

Taguri:
dinamo,
eugen neagoe,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici