Starea lui Mihai Neşu este stabilă. Jucătorul a fost scos de la terapie intensivă

Medicii olandezi l-au transferat pe fundaşul echipei FC Utrecht Mihai Neşu de la secţia de terapie intensivă a spitalului în care se află internat într-o rezervă obişnuită, jucătorul român putând acum să respire fără ajutorul aparatelor, informează site-ul oficial al clubului batav.

1363 afișări
Imaginea articolului Starea lui Mihai Neşu este stabilă. Jucătorul a fost scos de la terapie intensivă

Starea lui Mihai Neşu este stabilă. Jucătorul a fost scos de la terapie intensivă (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Doctorul clubului FC Utrecht, Frank Hellemondt, a precizat însă că Mihai Neşu tot nu-şi poate mişca mâinile şi picioarele. "Nu mai era necesar să-l ţinem la terapie intensivă. Starea lui Mihai este stabilă. Încă nu-şi poate mişca mâinile sau picioare, dar acum poate respira singur şi se poate alimenta fără ajutorul aparatelor", a spus Hellemondt.

Fundaşul român s-a accidentat, în data de 10 mai, la coloană în urma unei ciocniri cu un coechipier, Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. Mihai Neşu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu au putut preciza cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici