Statuia lui Zlatan Ibrahimovic va fi mutată după ce a fost vandalizată în repetate rânduri

  • Consiliul local din Malmo caută un alt loc pentru a amplasa statuia celebrului fotbalist.
  • Fanii au vandalizat statuia lui Ibrahimovic după ce acesta a investit în echipa rivală Hammarby.
529 afișări
Imaginea articolului Statuia lui Zlatan Ibrahimovic va fi mutată după ce a fost vandalizată în repetate rânduri

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic va fi mutată după ce a fost vandalizată în repetate rânduri

Statuia lui Zlatan Ibrahimovic va fi reamplasată după ce au avut loc mai multe acte de vandalism.

Aceasta a fost amplasată iniţial la stadionul Swedbank, însă a fost vandalizată în repetate rânduri după ce fotbalistul, care şi-a început cariera la Malmo, a devenit investitor la Hammarby, o echipă rivală.

Mai multe voci au sugerat ca statuia să fie mutată în Stockholm, unde are sediul Federaţia Suedeză de Fotbal, cea care a comandat statuia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici