Steaua a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul jucătorilor De Amorim şi Alibec

Conducerea FC Steaua a ajuns miercuri la un acord cu AFC Astra Giurgiu pentru transferul jucătorilor Denis Alibec şi William de Amorim, suma tranzacţiei ridicându-se la aproximativ 1,4 milioane de euro, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul grupării giurgiuvene.

106 afișări
Imaginea articolului Steaua a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul jucătorilor De Amorim şi Alibec

Steaua a ajuns la un acord cu Astra pentru transferul jucătorilor De Amorim şi Alibec (Foto: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

Oficializarea tranzacţiei se va face însă după stabilirea modului în care se va efectua plata de către campioana României.

"De Amorim şi Alibec au acceptul clubului să îşi negocieze contractele cu FC Steaua. Dacă ei vor fi de acord cu ceea ce le propune Steaua, semnăm actele şi vor fi legitimaţi", au declarat pentru MEDIAFAX sursele citate.

De altfel, antrenorul FC Steaua, Massimo Pedrazini anunţase marţi în conferinţa de presă că transferurile celor doi fotbalişti s-ar putea realiza în scurt timp. "Au fost zvonuri, sunt tratative, cred că situaţia se poate rezolva în două-trei zile, dacă se va rezolva. Sunt jucători de calitate, însă, oricum noi nu i-am putea folosi decât dacă intrăm în grupe", a declarat Pedrazzini.

Mijlocaşul brazilian William de Amorim, în vârstă de 23 de ani, evoluează la Astra Giurgiu din 2011.

Denis Alibec, în vârstă de 24 de ani, evoluează pe postul de atacant şi în cariera sa a mai fost legitimat la cluburile Farul Constanţa, Internazionale Milano, Mechelen, FC Viitorul şi Bologna.

 

Steaua - Trencin LIVE în turul doi preliminar al Champions League

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici