Steaua a câştigat meciul amical cu Sturm Graz, scor 1-0, prin golul marcat de Ciprian Marica

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri seară, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Sturm Graz (Austria), într-o partidă amicală jucată în Antalya, Turcia.

393 afișări
Imaginea articolului Steaua a câştigat meciul amical cu Sturm Graz, scor 1-0, prin golul marcat de Ciprian Marica

Steaua a câştigat meciul amical cu Sturm Graz, scor 1-0, prin golul marcat de Ciprian Marica

Atacantul Ciprian Marica a marcat singurul gol al meciului, în minutul 61, după o greşeală a portarului advers. În minutul 16, la scorul de 0-0, mijlocaşul Jugurtha Hamroun a ratat o lovitură de la 11 metri, obţinută tot de Marica.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de joc: Niţă (Cojocaru 46) - Râpă, Papp, Varela (Bawab 46), Toşca (Momcilovic 46) - Muniru, Pintilii (Tudorie 75), Carp - Enceanu (Chitoşcă 60), Marica (Ştefănescu 75), Hamroun

Meciul cu Sturm Graz a reprezentat al treilea al iernii pentru Steaua, după ce, în primul cantonament, campioana României a remizat, scor 2-2, cu Young Boys Berna, iar în primul meci al celui de-al doilea stagiu de pregătire, de marţi. a învins formaţia Ujpest Budapesta, scor 2-0, prin golurile marcate de Niuşor Stanciu şi Adi Popa.

Steaua mai are programate trei partide amicale în cantonamentul din Antalya:

31 ianuarie: Steaua - Ludogorets (Bulgaria)
4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia)
6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia)

Toate partidele se vor disputa de la ora 19:00.

Steaua va reveni în România pe 7 februarie, iar campionatul intern se va relua pe 13 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici