Steaua a câştigat titlul cu numărul 24. Bucuria campionilor şi a fanilor în imagini - GALERIE FOTO

Formaţia STEAUA Bucureşti a încheiat sezonul 2012/2013 al Ligii I, în care şi-a asigurat titlul de campioană, cu o victorie, scor 4-0 (2-0), în meciul cu FC Braşov, disputat, marţi seară, pe Arena Naţională. Componenţii echipei STEAUA au primit trofeul Ligii I din partea LPF, tricourile şi medaliile de campioni, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la finalul meciului.

680 afișări
Imaginea articolului Steaua a câştigat titlul cu numărul 24. Bucuria campionilor şi a fanilor în imagini - GALERIE FOTO

Steaua a câştigat titlul cu numărul 24. Bucuria campionilor, în imagini - GALERIE FOTO (Imagine: Silviu Matei / MediafaxFoto)

Jucătorii campioanei României, Steaua Bucureşti, au plecat din Piaţa Constituţiei după ce au sărbătorit alături de fani, cu focuri de artificii şi şampanie, timp de aproximativ 30 de minute.

La sosirea autocarului în Piaţa Constituţiei, unde au fost prezenţi circa 5.000 de fani, managerul Mihai Stoica a spus: "Linişte, vorbeşte Reghe". Antrenorul a luat microfonul, a strigat "Gigi Becali", iar majoritatea fanilor a început să huiduie.

În Piaţa Constituţiei a avut loc un spectactol de artificii de cinci minute, fanii cântând alături de fotbalişti melodia: "Sunt fericit şi mă simt bine".

Managerul Mihai Stoica a scandat împotriva Rapidului de la microfonul avut în autocar.

Fanii Stelei i-au scandat tehnicianului stelist: "Reghe, nu pleca, asta este casa ta."

GALERIE FOTO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici