Steaua a debutat cu un eşec în grupa K a Ligii Europa, scor 1-4 cu Liverpool

Formaţia Steaua Bucureşti a debutat cu un eşec în ediţia 2010/2011 a grupelor Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, scor 4-1 (1-1), de echipa engleză FC Liverpool, în prima etapă a grupei K.

84 afișări
Imaginea articolului Steaua a debutat cu un eşec în grupa K a Ligii Europa, scor 1-4 cu Liverpool

Steaua a debutat cu un eşec în grupa K a Ligii Europa, scor 1-4 cu Liverpool (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Pentru Liverpool au înscris Joe Cole, în secunda 26 a meciului, Ngog '55 (penalti), '90+1, şi Lucas Leiva '81, în timp ce golul Stelei a fost reuşit de Cristian Tănase, în minutul 13.

Liverpool a deschis scorul în secunda 26 a partidei, prin Joe Cole, care a profitat de o greşeală a lui Abrudan, care a pasat lent către portarul Tătăruşanu, iar atacantul englez a interceptat şi a şutat cu latul în poarta Stelei.

Steaua a egalat în minutul 13, prin Ciprian Tănase, care a pătruns printre doi adversari în careu, după o pasă de la Bogdan Stancu, şi cu o "scăriţă" a împins mingea pe lângă Reina, din careul de 16 metri.

În minutul 55, arbitrul spaniol Cesar Muniz Fernandez a dictat penalti pentru Liverpool, după ce Kyrgiakos a căzut în careu la un corner executat de pe partea stângă de Maxi Rodriguez. Penaltiul a fost transformat de Ngog, care a şutat în dreapta lui Tătăruşanu, scor 2-1 pentru formaţia engleză.

Liverpool a majorat diferenţa pe tabela de marcaj, scor 3-1, în minutul 81, prin Lucas Leiva, care reuşeşte să înscrie după numai două minute de la intrarea pe teren, printr-un şut puternic de la aproximativ 20 de metri.

Liverpool a stabilit scorul final, 4-1, în minutul 90+1, prin Ngog, care înscrie cu un şut din centrul careului.

Liverpool: 25. Reina - 34. Kelly, 16. Kyrgiakos, 5. Agger, 3. Konchesky - 26. Spearing, 4. Raul Meireles - 17. Maxi Rodriguez (12. Pacheco '85), 10. J. Cole (39. Eccleston '88), 19. Babbel (21. Lucas '79) - 24. Ngog. Antrenor: Roy Hodgson.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 3. Emeghara (16. Nicoliţă '20), 4. Abrudan, 23. Geraldo, 14. Latovlevici - 20. Angelov (29. Bonfim '52), 26. Bicfalvi - 8. Răduţ (24. Surdu '73), 28. Stancu, 10. Tănase - 9. Kapetanos. Antrenor: Ilie Dumitrescu.

Cartonaşe galbene: Maxi Rodriguez '62 / Abrudan '44, Geraldo '55, Bonfim '90+1

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Spania, condusă la centru de Cesar Muniz Fernandez, ajutat de asistenţii Jose Fernandez Miranda şi Javier Novoa Robles, de asistenţii suplimentari Antonio Rubinos Perez şi David Fernandez Borbalan, în timp ce arbitru de rezervă a fost Carlos Delgado Ferreiro.

În etapa următoare a grupei K a Ligii Europa, Steaua va întâlni, pe 30 septembrie, pe teren propriu, formaţia SSC Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici