Steaua a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CS Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a doua a Ligii I.

252 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în Liga I

Steaua a învins CS Universitatea Craiova, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Ad. Popa '3, Sânmărtean '34 şi Varela '90+3 pentru gazde, respectiv Ivan '90+4 pentru oaspeţi.

1-0: Adrian Popa a preluat la aproximativ 25 de metri de poarta oltenilor, a driblat doi jucători şi a şutat de la 14 metri în stânga lui Braci.

2-0: Sânmărtean a înscris dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea oprindu-se aproape de vinclul din dreapta lui Braci.

TITLURILE ZILEI

3-0: Sânmărtean a centrat din lovitură liberă de pe partea stângă, iar Varela a reluat din patru metri.

3-1: Neacşa a pasat de pe partea stângă, iar Ivan a înscris cu un şut la colţul lung de la 14 metri, lateral stânga.

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Popa, Stanciu (Chipciu '69), Pîrvulescu (Tănase '63) - Iancu (Keşeru '74). Antrenor: Constantin Gâlcă.

CS Universitatea Craiova: Braci - Achim, Frăsinescu, Da Graca, Vătăjelu - Madson, Rocha (Ivan '82) - Băluţă (Herghelegiu '84), Ferfelea, Bancu (Neacşa '60) - Curelea. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Râpă '45, Prepeliţă '70, Arlauskis '80 / Bancu '39, Da Graca '77, Băluţă '79

Arbitri: Adrian Cojocaru (central) - Nagy Miclos Istvan, Adrian Mărginean (asistenţi) - Horaţiu Feşnic (rezervă)

Observatori: Corneliu Fecioru, Paul Mincu.

Meciul s-a disputat fără spectatori, FC Steaua fiind sancţionată în urma incidentelor create de spectatori la jocul cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă a sezonului trecut.

La partidă a fost prezent şi fostul jucător stelist Pablo Brandan, care a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici