Steaua a învins FC Braşov, scor 2-0, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.

166 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins FC Braşov, scor 2-0, în Liga I

Steaua a învins FC Braşov, scor 2-0, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile au fost marcate de Ad. Popa '46 şi Chipciu '79.

1-0: Steaua a deschis scorul în secunda opt a reprizei secunde prin Adrian Popa. Steaua a reluat jocul, mingea a ajuns la Sânmărtean, acesta a trimis o diagonală de peste 40 de metri spre Popa, Marinescu şi fundaşul stânga Serginho s-au invitat reciproc să ia mingea, Popa a deviat puţin pe lângă portar, după care a înscris în poarta goală.

2-0: Popa i-a pasat lui Chipciu, care a înscris cu un şut de la 11 metri în dreapta lui Marinescu.

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Luchin, Filip - Prepeliţă (Bourceanu '82), Sânmărtean (Breeveld '77) - Popa, Chipciu, Tănase, Keşeru (Stanciu '80). Antrenor: Constantin Gâlcă.

FC Braşov: Marinescu - Străuţ, Machado, Leko (Munteanu '80), Serginho - Santos, Madeira, Aganovici - Constantinescu, Grigorie (Enceanu '60) - Ganea (Ciocâlteu '85). Antrenor: Adrian Szabo.

Cartonaş galben: Străuţ '73

Arbitri: Radu Petrescu - Vladimir Urzică, Alexandru Vodă - Marcel Bîrsan

Observatori: Constantin Stefan, Marcel Vasile.

Meciul s-a disputat fără spectatori, Steaua fiind sancţionată de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la partida cu Concordia Chiajna.

Pentru Andrei Prepeliţă, meciul cu FC Braşov a fost al 300-lea în Liga I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici