Steaua a învins FK Aktobe, scor 2-1, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana României, Steaua Bucureşti, s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), echipa FK Aktobe, din Kazahstan, în manşa secundă a turului trei al competiţiei, asigurându-şi totodată prezenţa în grupele Ligii Europa.

1555 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins FK Aktobe, scor 2-1, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua a învins FK Aktobe, scor 2-1, şi s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

În tur, săptămâna trecută, scorul a fost egal, 2-2.

Miercuri seară, golurile Stelei au fost marcate de Chipciu '3 şi Stanciu '38, iar FK Aktobe a punctat prin autogolul lui Filip din minutul 85.

1-0: Contraatac pe partea dreaptă purtat de Adi Popa, acesta i-a pasat lui Chipciu, care de la 10 metri a reluat la colţul lung.

2-0: Centrare Chipciu de pe partea stângă, Stanciu a reluat din alunecare la colţul lung, mingea lovind bara transversală înainte de a intra în poartă

TITLURILE ZILEI

2-1: Filip a deviat în propria poartă o recentrare de pe dreapta a lui Kapadze

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean (Filip '12) - Popa, Stanciu (Iancu '48), Tănase (Pîrvulescu '81) - Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

FK Aktobe: Sidelnikov - Miroşnicenco, Arzumanian, Logvinenco, Anderson Mineiro - Danilo Neco, Korobkin, Tarikaiev, Kairullin (Kapadze '60) - Antonov (Almbetov '68), Pizzelli (Şabalin '80). Antrenor: Vladimir Gazzaev

Cartonaşe galbene: Chipciu '6, Latovlevici '68 / Mineiro '11, Logvinenco '23, '56 Korobkin '35

Cartonaş roşu: Logvinenco '56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Cehia, cu Miroslav Zelinka la centru. Zelinka a fost ajutat la cele două linii de Antonin Kordula şi Jan Patak, în timp ce rezervă a fost Zbynek Proske.

Delegatul UEFA a fost elveţianul Rene Eberle, în timp ce observatorul de arbitri spaniolul Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Ca urmare a unei decizii a Comisiei de Disciplină a UEFA, şapte sectoare la cele două peluze ale Arenei Naţionale au fost închise, după comportamentul fanilor în meciul cu Stromsgodset, contând pentru manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, au fost afişate două bannere pe care scria : "No racism"

La partidă au asistat 24.430 de spectatori.

Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc vineri. În cazul în care nu va trece de play-off, Steaua va juca în grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici