STEAUA a învins-o pe DINAMO cu scorul de 2-1, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I - FOTO

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională din Capitală.

2576 afișări
Imaginea articolului STEAUA a învins-o pe DINAMO cu scorul de 2-1, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I - FOTO

STEAUA a învins-o pe DINAMO cu scorul de 2-1, în derbiul etapei a IV-a a Ligii I (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

 

Golurile învingătorilor au fost marcate de Latovlevici '5 şi Fai '39 (autogol). Pentru Dinamo a înscris Rotariu, în minutul 67.

0-1: Latovlevici a deschis scorul cu un şut violent din colţul careului mare, de pe partea stângă.

0-2: La o centrare a lui Latovlevici de pe stânga, Fai a trimis mingea cu capul spre portar, însă Bălgrădean era ieşit din poartă, astfel că balonul a ajuns în plasă.

1-2: Matei i-a centrat de pe partea dreaptă lui Rotariu, la marginea careului mic. Acesta a încercat să înscrie cu călcăiul, mingea a fost respinsă de portar, iar jucătorul dinamovist a revenit şi a marcat în dreapta lui Tătăruşanu.

În minutul 70, centralul Cristian Balaj a acordat un penalti pentru un fault al lui Rus la Tănase, însă Latovlevici a ratat.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - Rus, Durimel, D. Grigore, Fai - Elton, Thicot (Balint '46) - Matei, Curtean, Filip (Rotariu '46) - Thomas (Ndaw '71). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Ad. Cristea (Stanciu '46), Tănase (Tatu '82) - Piovaccari (Nikolici '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Fai '12, Thomas '29 / Latovlevici '45+1, Tănase '51, Georgievski '74, Ad. Popa '75.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Cristian Nica, Octavian Şovre (asistenţi) - Teodor Crăciunescu (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Claudiu Popa.

Fostul jucător dinamovist Adrian Cristea a debutat la Steaua în partida de pe Arena Naţională.

Suporterii de la Peluza Cătălin Hâldan au prezentat la acest joc o coregrafie 3D. Ei au afişat două bannere cu mesajul: "Voi, generaţii ce veniţi din urmă, să ştiţi că numele e scris de ei" şi au ridicat plăcuţe alb-roşii şi verzi care simbolizau terenul de joc, după care au înălţat deasupra lor o literă "D" imensă, stilizată, iar din gazon au înălţat imaginile imense ale lui Cătălin Hîldan şi Florea Dumitrache, cu aripi de îngeri.

Fanii echipei Steaua au afişat un banner cu mesajul: "Primii în front, ultimii în picioare". Atât suporterii stelişti cât şi cei dinamovişti au aprins mai multe torţe şi petarde, unele ajungând şi pe teren, iar fanii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare au ridicat un banner ca reacţie la mesajul steliştilor: "Aţi mai rămas în picioare doar 3.000 de domnişoare".

Înainte de începerea partidei, Ionel Dănciulescu le-a oferit tricoul cu numărul 11 fratelui şi nepotului lui Cătălin Hîldan, iar pe ecran a fost difuzat un film în memoria fostului fotbalist.

Cu puţin înainte de începerea meciului, aproximativ 200 de suporteri dinamovişti de la peluza sud a Arenei Naţionale, unde se aflã galeria Stelei, au fost evacuaţi din stadion.

Cu o jumătate de oră înainte de startul jocului, aproximativ 200 de fani dinamovişti au pătruns în peluza unde se aflau fanii stelişti şi au început să se bată. Fanii dinamovişti au trecut de jandarmi şi au început să arunce cu diferite obiecte spre suporterii Stelei aflaţi la primul inel. Majoritatea suporterilor stelişti de la inelul 3 au coborât în apărarea fanilor de la inelul 1. Suporterii au aruncat unii în alţii cu scaune şi beţe de steag, iar jandarmii au intervenit cu întârziere şi au folosit gaze lacrimogene. De asemenea, fanii celor două formaţii au aruncat cu petarde.

La meci au asistat 28.574 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici